Бурштинова кислота — двоснова передня карбонова кислота. Безбарвні кристали, розчинні у воді та спирті. Міститься в невеликих кількостях у багатьох рослинах, бурштину. Стимулює ріст і підвищує урожай рослин, прискорює розвиток кукурудзи. У промисловості бурштинову кислоту отримують головно гідруванням малинового ангідриду.
Формула – C4H6O4
Вид – безбарвні кристали
Температура плавлення – 183 ° C
Щільність — 1,56 г/см3
Застосування:- Бурштинова кислота використовується в аналітичній хімії, а також в хімічному синтезі для отримання пластмас, смол і лікарських препаратів.
- У харчовій промисловості використовується як підкислювача, відома також як харчова добавка E363.
- У медицині в лікарських препаратах бурштинова кислота застосовується як активний речовина як метаболічний засіб, що поліпшує метаболізм і енергозабезпечення тканин, що зменшує гіпоксію тканин. У разі впливу сукцинату та гіалуронової кислоти на клітини шкіри досягається омолоджувальний ефект редермалізації.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Препаративна форма | Порошок |
Країна виробник | Китай |
Виробник | China |
Упаковка | |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 575 ₴