Ми пропонуємо придбати в магазині "Grow Global" за оптовими цінами: Насіння редиски Кармен ― сорт з чудовим смаком!
Редис Кармен. Ранньостиглий сорт (період вегетації 20-22 дні). Врожайність — 1,5-1,9 кг/м2. Коренеплоди червоного кольору круглої форми вагою 10-15 гр, вагою до 60 гр, соковиті, злегка гострі. М'якоть матово-біла з рожевим відтінком, соковита, смачна. Сорт стійкий до розтріскування та освіти гіркоти. Добре зберігається, зберігаючи при цьому товарний вигляд. Відмінні якості: стійкість до цвітушності, низький рівень стеблування, придатність коренеплодів при пізньому збиранні врожаю, збереження товарного вигляду при транспортуванні. В їжу рекомендується використовувати в свіжому вигляді.
Вирощується редис ранньою весною, починаючи з другої половини квітня. Посіви можна проводити кілька разів, з періодом 10-15 днів. Для отримання осіннього врожаю посів проводять у другій половині липня ― першій половині серпня. Редис культура досить холодостійка, короткочасно переносить заморозки до -5°С, 2-3 градуси морозу не мають жодного впливу. Посів проводиться в борозенки глибиною 2-3 см, на відстані 10-15 см. До появи сходів посіви краще вкривати плівкою. Норма висіву насіння під укриттям ― до 250 рослин на 1м2. Але якщо сходи виходять загущеними, їх потрібно проріджувати. Попередниками редиски є рослини, під які вносили органічні добрива, виняток становить лише капуста.
Рекомендується постійно рихлити грунт, знищувати бур'яни.
Посів ― збір редиски Кармен
Всі описи агротехніки мають рекомендаційний характер і результати, отримані при вирощуванні, залежать від технології вирощування і агрокліматичних умов.
Ваше замовлення може бути доставлений у зручний для Вас час у всі області і міста України.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Редис |
Тип продукції | Продовольчий |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Виробник | Marvel |
Країна виробник | Польща |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Банка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 0.1 г |
- Ціна: 240 ₴/упаковка