Комплексне удобрювання Форт Нокс
Комплексне добриво на основі спеціального набору амінокислот і екстракту морських водоростей, додатково збагачений цинком, бором, марганцем, молібденом.
Замінюють для стимулювання плоду, наливу, дозрівання і поліпшення інтенсивності плодових, фруктових і ягідних культур.
"Форт Нокс": N - 1,5 % (15 г/л); Zn - 1,0% (10 г/л); B - 1,0% (10 г/л); Mn - 1,0% (10 г/л); Mo - 0,1% (1 г/л).
Квантум Форт Нокс складається з декількох груп біоактивних і стимуляторів компонентів:
- амінокислоти Хірургічні механізми адаптації рослин, підвищують активність фітогормонів та антиоксидантних ферментів, стимулюють накопичення вуглеводів та синтезу фенольних сполук, ніж зміцнюють клітинні стінки і поліпшують лежкість плодів; стимулюють синтезу антоціанів - природних барвників, що постачають фарбу стиглих плодів.
- Екстракт морських водоростей містить понад 60 різних компонентів природного походження, а саме макро- і мікроелементи, карбогидрати, амінокислоти, прогормональні сполуки та інші харчові речовини, які підтримують гормональний баланс, сприяють збільшенню загального стресу, поліпшенню вегетативної маси та кореневої системи, активації фотосинтезу та нормалізації харчування рослин.
- Zn, Mn и B Нагромаджують вуглеводи, синтез фенольних сполук, які стимулюють процес механічного навантаження клітин, активує фотосинтез, сприяє транспортуванню цукрів та асиміляції.
- Mo Удосконалює азотний обмін, знижує рівень нітратів, підвищує вміст білка в озері, підвищує вміст цукрів і вітамінів.
Результат застосування комплексного добрив в різних фазах росту рослин:
Кінець цвітіння - Заощадження пов’ язування плодів.
Набір маси плодів - Збільшує кількість плодів, пришвидшує ріст їхнього дозрівання, активує біосинтезу пігментів.
Початок пігменту плоду - Підсилення інтенсивності, підвищення концентрації цукру в плодах, зміцнення клітинних стінок тканин, поліпшення здоров’я та транспорту, поліпшення якості врожаю.
Рекомендація щодо застосування добрива "Форт Нокс"
Норми витрат на ліки: 30-50 мл на 10 л води.
Культура | Фаза розвитку | Запобігання обробництву |
---|---|---|
Помідори, перець, баклажани, бахчеві культури | Початок дозрівання плодів (ВСН 81-89), з інтервалом 10-14 днів | 2-3 |
Яблуня, груша, персик, абрикос, слива | Кінець цвітіння (ВСН 67-69) | 1 |
Розвиток плоду (коротка спілка) (ВСН 77-79) | 1 | |
Початок пігменту - масове дозрівання (ВСН 81 85), з інтервалом 10-14 днів | 2 | |
Виноград | Кінець цвітіння (ВСН 63-65) | 1 |
Початок пігменту - масове дозрівання (ВСН 81 85), з інтервалом 10-14 днів | 2 | |
Орехи, фундук, мигдаль, кизил | Кінець цвітіння (ВСН 63-65) | 1 |
Розвиток плоду - масове дозрівання (ВСН 77-89), з інтервалом 10 днів | 2 | |
Малина, смородина | Кінець цвітіння (ВСН 63-65) | 1 |
Розвиток плоду - масове дозрівання (ВСН 75-81), з інтервалом 10-14 днів | 1-2 | |
Клубника, земляника | Початок дозрівання ягід (ВСН 81-89), з інтервалом 10-14 днів | 2-3 |
*BCH — стадії розвитку Культура (Шкала BBCH) використовується для визначення фенологічних стадій рослин.
Основні | |
---|---|
Виробник | НВК "Квадрат" |
Країна виробник | Україна |
Концентрована форма добрива | Так |
Мінімальна температура ефективної дії | 10 град. |
Препаративна форма | Розчин |
Діючі речовини | |
Азот | 1.5 % |
Бор | 1 % |
Магній | 1 % |
Марганець | 1 % |
Молібден | 0.1 % |
Цинк | 1 % |
Упаковка | |
Об`єм | 0.3 л |
Упаковка | Пластикова тара |
Зберігання | |
Термін зберігання | 24 міс |
- Ціна: 122 ₴