Капуста БРОККОЛІ ВІТАМІННА
Один з найцінніших різновидів цвітної капусти. В їжу використовують менш щільні ніж у цвітної капусти головки з частиною стебла і молоде листя. На смак вони нагадують спаржу. Брокколі – високодієтичний продукт. По смаковим, харчовим і лікувальним властивостям перевершує цвітну капусту. Вирощують розсадним способом . Технологія вирощування і догляд – як у ранніх сортів білокачанної капусти. Збирають головки, доки вони щільно зімкнені, так як через 8-10 днів вони розпадаються і швидко зацвітають. Після зрізування основної головки, в пазухах листків швидко розвиваються нові, але менших розмірів. Щоб прискорити їх утворювання, рослину необхідно підкормити, політиків, прорихлити грунт і підгорнути. Український сорт.
Капуста БРОККОЛІ ВІТАМІННА
Одна з найцінніших різновидів цвітної капусти. В їжу використовують менш щільні, ніж у цвітної капусти, головки з частиною стебла і молоде листя. За смаком вони нагадують спаржу. Брокколі – високо дієтичний продукт. За смаковими, поживними і лікувальними властивостями перевершує цвітну капусту. Вирощують розсадним способом. Технологія вирощування і догляд – як у ранніх сортів білоголової капусти. Прибирають голівки, поки вони щільно зімкнуті, так як через 8-10 днів вони розпадаються і швидко зацвітають. Після зрізу основної голівки в пазухах листя швидко розвиваються нові, але менших розмірів. Щоб прискорити їх утворення, рослину необхідно підгодувати, полити, розпушити грунт і підгорнути. Український сорт.