ФЕНХЕЛЬ овочевий
Фенхель овочевий - дуже цінний дієтичний продукт, який на жаль, не отримав того місця, на яке заслуговує. Потовщення біля основи стебла використовується для салатів, його тушкують, як самостійно, так і з іншими овочами. Цей делікатес, крім відмінних смакових, має лікувальні якості при хворобах печінки, нирок, очей, застуді. Для того, щоб отримати стебло з ніжним смаком, його потрібно трохи засипати грунтом. Збирають врожай, коли качан буде розміром з середнє яблуко.
ФЕНХЕЛЬ овочевий
Фенхель овочевий - дуже цінний дієтичний продукт, який, на жаль, не отримав такого місця, яке він цілком заслуговує. Потовщення біля основи стебла використовується для салатів, його гасять, як самостійно, так і з іншими овочами. Цей делікатес крім відмінних смакових, володіє лікувальними властивостями при хворобах печінки, нирок, застудних і очних захворюваннях. Для того, щоб отримати стебло з ніжним смаком, його слід злегка підгорнути, прибирають урожай, коли качан досягає величини середнього яблука.