КМИН
Дуже цінна пряносмакова і лікувальна рослина. Використовуються усі частини рослини: зелень, коренеплід, насіння. Найбільш популярний такий настій: 1 ст. ложку здрібнених плодів обливають склянкою окріпу і після охолодження до ють по 3 ст ложки 5 разів на день. Цей засіб поліпшує травлення. Окрім того, кмин – гарний жовчегінний, заспокійливий, тонізуючий і послаблюючий засіб. Сіють кмин рано навесні або під осінь.
КМИН
Дуже цінне пряновкусовое і лікарська рослина. Використовуються всі частини рослини: зелень, коренеплід, насіння. Найбільш популярний наступний настій: 1 ст. ложку подрібнених плодів обливають склянкою окропу і після охолодження п'ють по 3 ст. ложки 5 разів на день. Це засіб покращує травлення. Крім того, кмин – гарний жовчогінний, заспокійливий, тонізуючий і послаблюючий засіб. Сіють кмин рано навесні або під осінь.