БУРЯК СТОЛОВИЙ КАРМАЗІН
Високоврожайний середньостиглий сорт. Вегетаційний період 100 - 110 днів. Коренеплоди кулястої форми темно-червоного кольору, з фіолетовим відтінком, вагою 300-400 г, діаметром 8-12 см, з відмінними смаковими якостями. Один з кращих сортів призначених для споживання в їжу, тривалого зберігання і переробки. Сорт придатний для механізованого збирання врожаю. Дуже гарний сорт для підзимнього посіву після стійкого похолодання.
БУРЯК СТОЛОВИЙ КАРМАЗІН
Високоврожайний середньостиглий сорт. Вегетаційний період 100 - 110 днів. Коренеплід кулястої форми темно-червоного кольору з фіолетовим відтінком, вагою 300-400 г, діаметром 8-12 см, з відмінними смаковими якостями. Один з кращих сортів призначених для споживання в їжу, тривалого зберігання і переробки. Сорт придатний для механізованого збирання врожаю. Дуже хороший сорт для підзимового посіву після стійкого похолодання.