Буряк столовий ЧЕРВОНА КУЛЯ
Середньостиглий, врожайний. Вегетаційний період 80-90 днів. М якуш соковитий, ніжний, темного забарвлення. Коренеплоди однакові за розміром, крупні, округлої форми з гладенькою шкірочкою. Сорт холодостійкий, стійкий до стрілкування. Придатний для вживання у свіжому вигляді і зберігання. Призначений для отримання літнього і осіннього врожаю. Лежкість добра.
Буряк ЧЕРВОНА КУЛЯ
Середньостигла, урожайна. Вегетаційний період 80-90 днів. М'якоть соковита, ніжна, темноокрашенная. Коренеплоди однакові за розміром, великі, округлої форми з гладкою шкіркою. Сорт холодостійкий. стійкий до цвітушності. Придатний для вживання у свіжому вигляді та зберігання. Призначений для отримання літнього та осіннього врожаю. Лежкість гарна.