КАПУСТА ПЕКІНСЬКА МАНОКО F1
Ультраранній ранньостиглий, тривалість для свіжого споживання та переробки. Період від сходів до технічної стиглості 45-48 днів. Качани циліндричні, компактні, світло-зеленого кольору. Смакові і товарні якості відмінні. Ранньостиглий, тривалість стійкий до цвітушності, побуріння листя та основних захворювань. У відкритий грунт висаджують розсаду у віці 25-30 днів. Виробник – фірма Bejo (Голландія).
КАПУСТА ПЕКІНСЬКА МАНОКО F1
Ультраранній гібрид для свіжого споживання та переробки. Період від сходів до технічної стиглості 45-48 днів. Качани циліндричні, компактні світло-зеленого кольору. Вкусовыеи товарні якості відмінні. Гібрид стійкий до цвітушності, побуріння листя і основних захворювань. У відкритий грунт висаджують розсаду у віці 25-30 днів. Виробник -фірма Bejo (Голландія).